Totaal aantal pageviews

dinsdag 28 mei 2013

Bezoek aan de tuinen van Kasteel Twickel.....


Tijdens ons bezoek aan Twente hebben we ook de tuin rondom kasteel Twickel bezocht. Het was er rustig en heerlijk vertoeven, op z'n tijd even uitrusten op een bankje en genieten van al het moois om ons heen; ik heb nog een aantal foto's gemaakt:

zondag 26 mei 2013

uitstapje naar Twente


Voor het eerst na mijn ziekzijn weer een uitstapje gemaakt naar Twente, daar een hotelletje geboekt voor drie nachten en van daaruit van de omgeving genoten. Zo kwamen we ook bij Kwekerij De Border terecht in Delden. Een verzorgde kwekerij met voorbeelden van combinaties, natuurlijk moet de meeste bloei nog komen, nu vooral veel irissen een scala aan violen en prachtige hosta,s Het zonnetje scheen en lekker om even rond te kijken! We hebben niets gekocht want thuis zijn we een beetje aan het afbouwen wat betreft het aantal planten. Een gedeelte van de tuin is al "leeg" gemaakt en er komt gazon in. Na 35 jaar intensief en met passie tuinieren ga ik het rustiger aan doen wat betreft de tuin. Boven wat foto's die ik er maakte.

dinsdag 7 mei 2013

beetje bloei, nog steeds...

MAAR ....... e zit meer bloei aan te komen, de blauwe regen zit vol met knoppen , zo ook de gouden regen en clematissen zitten ook vol knoppen !!

zaterdag 4 mei 2013

quiltdekentjes...

Snap niet hoe het kan,... de eerste foto's + tekst die geplaatst heb komt onderaan te staan! ... Deze eerste foto moet u even uw hoofd voor draaien, sorry. Het zijn wel eenvoudingen dingen die ik gemaakt heb maar wel met plezier! Het tweede dekentje gaat in het kinderbedje bij ons thuis ! Dit quiltdekentje heb ik gemaak van van oude overhemden van mijn zoon en opgefleurd met wat restantlapjes ! Nou hoop ik dat Tijn gauw een keer komt slapen .........

Heb een quiltdekentje gemaakt voor de kinderwagen, leuk om te doen;