Totaal aantal pageviews

zaterdag 3 december 2011

Bezoek aan Ootmarsum

Onze zoon belde;   of wij  naar Ootmarsum kwamen,  om met z'n vieren de in aanbouw zijnde nieuwbouw woning van zoon en schoondochter te bekijken en daarna gezamenlijk de lunch te gebruiken in het centrum van het stadje Ootmarsum.    Ja hoor, dat wilden pa en ma wel....     Hun nieuwe huis is gisteren 2 dec. opgeleverd en 28 december willen ze er gaan wonen......  mooi huis met veel ruimte,  (dat waren ze niet gewend tijdens hun studietijd) :


Daarna  het centrum in  om de lunch te gebruiken bij brasserie Rien Schulte, en kijk nou!...  .er lagen heerlijke warme plaids klaar op de stoelen buiten op het terras!!! onder de terrasverwarming!  Maar wij kozen ervoor om naar binnen te gaan en hebben daar heerlijk gegeten.


Ook hebben we nog de beeldentuin CHEZ-MOI  van  Ton Schulte bewonderd!:

 kijk, deze bank vond ik nou zo mooi...

Een prachtige stadje...... ik hoop hier ongetwijfeld nog eens vaker mooie foto's te maken,    en wens  Bastian  en  Loes  hier een fijne toekomst!9 opmerkingen:

 1. Wat een schitterend huis hebben ze, gefeliciteerd
  Wat een mooie reportage laat je ons zien, heb zitten genieten
  Groetjes Joke en een fijn zondag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad een prachtig stadje en ze hebben er schitterende beelden zeg! Die bank is inderdaad geweldig, zoiets zou ik liever zien dan wat ze hier kunst noemen! De smaak van onze gemeente grenst aan afgrijselijk! Ik hoop dat jij nog vele jaren veel bezoekjes aan hun huis en stad mag brengen, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig huis, daar zullen ze trots op zijn en jij ook als ouder.
  Mooie beeldentuin !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heerlijk thuiskomen voor het jonge stel. Jullie zullen er vast ook nog wel eens van de woning mogen genieten ! Gefeliciteerd voor allen !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig huis in een mooi stadje,ooit waren we hier eens op vakantie, lekker rustige omgeving. Heerlijk als je met de inrichting van zo`n mooi huis kunt beginnen. Geniet ervan en groetjes van Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou, dat is een prachtig huis zeg. Daar moeten ze wel gelukkig van worden. Gefeliciteerd

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een mooi huis. Deze stijl zie je overal, maar ik vind het mooi dat die terug is. Ik hoop dat ze er heel plezierig en gelukkig zullen wonen.
  Leuke beeldentuin heb je ook nog bezocht en natuurlijk lekker gesmikkeld.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtig huis voor je zoon! En wat een mooi dorp!, leuk dat je even bij me "langs" kwam en bedankt voor de leuke reactie!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtig huis in een mooie plaats. De beeldentuin ontdekten wij toen we het Onderwijsmuseum in Ootmarsum bezochten. We moeten er nog eens terug voor het leuke Openluchtmuseum.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen