Totaal aantal pageviews

zondag 25 maart 2012

warm weekend.....

We zijn een paar dagen in Ootmarsum geweest in het huis van zoon en schoondochter, ( hun waren een paar dagen naar Eifelland)  en boden aan om in huis te komen,  want na een paar heftige en emotionele weken (overlijden vader/schoonvader)   was het heel fijn om daar te zijn.   We zorgden  voor Joep,  de kat,  en hebben gefietst in een prachtige omgeving en vanmiddag nog gewandeld  in het centrum. Alle terrasjes zaten weer vol!.  een paar kiekies:Op de fiets via Tilligte naar  Denekamp, daar aangekomen was er kermis in het centrum! niet favoriet bij mij en op het terras had ik last  v.d. herrie/lawaai,(  sorry, zou het door de leeftijd komen?) na een drankje weer op de fiets en dat was genieten.En dit is nou  Joep,  een lieverd...
En mijn man heeft nog in hun nieuwe tuin gewerkt, waterpas? ........ terwijl ik een pan soep kookte....  en daarna  nog even wandelend naar het centrum van dit prachtige stadje....


de terrasjes zaten lekker vol,  want elke zondag zijn daar ook de winkels en galleries open!

en...... tja, gossie,  wie lust dit niet???

Deze foto's maakt in gallerie  LamBert.


 en zie hier  het "siepelmeisje"

en dit beeld staat dicht bij hun nieuwe huis en betekend: "blik op de toekomst"
en deze:
deze betekend: 
Blik in het verleden.........   mooi hè?

8 opmerkingen:

 1. Met een beetje geluk staan we dit jaar weer op de Kunstmarkt in Ootmarsum.....Leuke foto's Diny !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk verslag van jullie dagen in Ootmarsum. Mooi en sfeervol stadje.
  Fijne week, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is het toch een mooi stadje waar ze zijn neergestreken en wat een leuke afwisseling voor jullie! Natuurlijk steekt Pa de handen uit de mouwen, daar zullen ze maar wat blij mee zijn! Fijne dat je er even uit was, geniet maar van de zon en hoop maar net als ik dat er hier en daar toch nog wat leven in de planten zit!
  Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie en gevarieerde dagen hebben jullie gehad. Ik hoop dat het geholpen heeft om weer bij te trekken na die heftige weken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is daar mooi Diny. Een mooie impressie heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Is heel mooi die streek, gezellig plaatsje Ootmaarsum, ben je ook nog bij Denekamp bij Osterik geweest, groot tuincentrum, daar kna ik me de hele dag vermaken.
  Ben er 2 weken geleden nog geweest.
  Vind de foto van het beeld meisje met de siepel mooi.Houd wel van dit soort beelden.
  Genoten met dit mooie weer.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lekker om er even uit te zijn. En een mooie streek. Ik heb ooit nog met mijn man de fietsvierdaagse vanuit Denekamp gefietst en dan kwam je ook door Ootmarsum. En Denekamp is normaal best rustig. Je kon er toen heerlijk pannekoeken eten!
  Leuke foto van de kat. Mooi de beelden. De beelden die iets speciaals of eigens van de streek verbeelden vind ik mooi. Ik hoop dat ze niet gejat worden, want dat is toch heel vervelend tegenwoordig.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige foto's, sommigen reuze gezellig, anderen weer kunstzinnig en serieus. Al met al een kleurrijke log die ik met plezier bekeken heb.
  Grtz Albert

  BeantwoordenVerwijderen