Totaal aantal pageviews

donderdag 5 april 2012

moet je zien!....

Vandaag kwam één van de eekhoorntjes bij de vijver water drinken   en dat vind ik dan zo mooi dat ik het ook met jullie wil delen. Het is ook z'n mooi beest!
We hebben al enkele jaren eekhoorntjes achter in de tuin in de struiken en bomen van het parkje achter ons. Nu er nog weinig blad aan de bomen zit kun je ze goed zien springen maar ook op de grond.   Er staan ook hazelnootbomen/struiken?  en daar eten ze de nootjes van. ook zitten ze in de grote den.Jammer dat ik deze niet   "dichterbij"  kon halen met de camera maar dat probleem is binnenkort opgelost want ik ga een nieuwe erbij kopen die aan mijn wensen voldoet. 

8 opmerkingen:

 1. Het zijn zulke mooi beestjes. Wat leuk dat ze dan jarenlang blijven "wonen". Als ik ze zie moet ik altijd aan Loeki denken, dat was een voorleesboekje uit de eerste/tweede klas, dat ging ook over een eekhoorntje.

  Goede Pasen en lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schitterende foto's van een heel mooi beestje, wat een genot als je hiervan kunt genieten vanuit je eigen kamer! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Al is het niet van dichtbij, de foto's zijn enig. Wat een ontzettend leuke bezoeker in je tuin. Fijne paasdagen, Wieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig Diny...en dat je er zo snel bij was om het op de foto te zetten. Wij hadden er ook al eens eentje in de tuin. Dat is echt een belevenis....!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat mooi om te zien, hier huppelen er ook wat rond want onze flat staat helemaal in het groen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hartstikke leuk Diny. Het blijven schattige beestjes. Hier in Spanje zijn ze ook, maar we zien ze weinig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke foto's! Hier lopen ze ook rond, maar vooral bij de overburen in de achtertuin. Hoewel er nu geregeld aan allerlei jonge plantjes wordt gegeten, maar dat schijnen de konijnen te doen. Maar deze beestjes weten wel de weg te vinden waar wat te halen of in dit geval te drinken is.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Enig om te zien, Dat hebben we hier niet, dus vind dit al erg leuk om te zien
  Fijne paasdagen , groetjes

  BeantwoordenVerwijderen