Totaal aantal pageviews

zondag 10 juni 2012

Vandaag; Zondag......

helaas is de zon nu verdwenen achter de wolken maar vanmorgen zat ik,     (man met racefiets zit in Frankrijk)   dus alleen........ heerlijk rustig aan een bakkie koffie te leuten en keek eens in het rond met camera;


Aan dit overdekt terras hang ik vaak de zelfde soort en kleur bloemen  favoriet zijn de Pelargonium en altijd in een lichtroze tint.


Toch nog even uit de stoel en deze foto's  gemaakt

hierna weer terug naar m'n stoel, benen op een bankje,..  om te  beginnen aan een nieuw boek ! fijne zondag nog.

8 opmerkingen:

 1. Wow, wat een schitterende Clematis! Die kleur echt prachtig en ja die tuin van jou is natuurlijk weer een plaatje en zo'n overdekt terras om ervan te genieten is wel heel erg fijn!
  Hoop dat je genoten hebt van je boek, ik ben ook in een nieuw begonnen!
  Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's Diny!Inderdaad,die Clematisis is schitterend van kleur.

  Helaas is de Abutilon op mijn PC scherm niet zichtbaar.Vroeger had ik vrijwel alle kleuren van deze plant.Ik vind het nog steeds een prachtige plant.In de volle grond kunnen ze gemakkelijk 2 meter hoog worden.

  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooie tuin heb je! En de kleurstelling van de geraniums vind ik heel mooi en staat prachtig rondom het terras.
  En wat een mooie clematis heb je!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Diny je hebt Spaanse sloffen aan. Klopt dat? We vonden je opmerking over kleinzoon Viggo lief. Inderdaad heb je gelijk, bij kinderen is creativiteit belangrijk. In de loop van de week bellen we hem nog en zullen jouw opmerking aan hem vertellen. Je foto's waren weer prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schitterend tuin heb je, nu dat is zeker genieten als je daar zit, en je kan daar zeer zeker veel inspiratie opdoen.
  Fijne maandag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dein Garten ist wunderschön und so gepflegt. Die rote Clematis gefällt mir ganz besonders.
  Mit Interesse habe ich auch deinen Post über die Krambe gelesen. Ich wusste bisher nicht, dass man sie auch als Gartenpflanze findet. Sie sieht sehr interessant aus.
  Gruß
  Anette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat is toch heerlijk om in je luie stoel met de voetjes omhoog van je tuin te genieten.
  Heb ik ook gedaan in het weekend, want zo af en toe was het best aardig weer. En samen met de buurvrouw een wild uitgegroeide boom van haar (maar die hangt voor de helft over de schutting bij mij) aangepakt. En dan komt van het het ander en dan is het goed rusten, nietwaar!! En Bas leeft zich heerlijk uit op de racefiets in het Franse land! Dus jullie genieten allebei.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vanuit je luie stoel valt er genoeg te genieten Diny. En wat zie ik, heb je een agave tussen je plantenpracht zitten, en zo ja, hoe doet die het in NL?

  BeantwoordenVerwijderen