Totaal aantal pageviews

zondag 26 mei 2013

uitstapje naar Twente


Voor het eerst na mijn ziekzijn weer een uitstapje gemaakt naar Twente, daar een hotelletje geboekt voor drie nachten en van daaruit van de omgeving genoten. Zo kwamen we ook bij Kwekerij De Border terecht in Delden. Een verzorgde kwekerij met voorbeelden van combinaties, natuurlijk moet de meeste bloei nog komen, nu vooral veel irissen een scala aan violen en prachtige hosta,s Het zonnetje scheen en lekker om even rond te kijken! We hebben niets gekocht want thuis zijn we een beetje aan het afbouwen wat betreft het aantal planten. Een gedeelte van de tuin is al "leeg" gemaakt en er komt gazon in. Na 35 jaar intensief en met passie tuinieren ga ik het rustiger aan doen wat betreft de tuin. Boven wat foto's die ik er maakte.

3 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat jullie weer eens lekker uit konden gaan!
  En wat een mooie kwekerij. Prachtige foto's heb je gemaakt.
  En hoewel je je tuin kleiner maakt, hoop ik dat je toch plezier in het tuinieren houdt en data je dat aankunt.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dit berichtje had ik nog niet gelezen. Je bent dus wel bij de kwekerij geweest. Maar je hebt gelijk een mooie grote tuin vergt heel veel onderhoud. Ik droomde wel eens dat ik een tuin zou hebben van 1000 m2 maar je moet het onderhoud allemaal ook maar kunnen behappen.
  Fijn om eens te zien hoe het eruit ziet. Ik ben er nog nooit geweest.
  Heerlijke dag nogmaals gewenst Dini.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig om er weer even uit geweest te zijn!
  En ja de tuin is leuk om bij te houden als je gezond en hartstikke fit bent, maar ik merk het zelfs met mijn kleine tuintje, dat ik het simpel moet houden. Al een grote buxus er uit gegooid, want je knipt je suf en het oogt wel zo mooi en ook meer ruimte, want die stond in de voortuin. Vandaag wel leuke zomerplantjes en enkele vaste planten bij Intratuin gekocht, want buiten enkele violen was het wel wat kaal. Dus buiten fietsen op zondag in Utrecht (Classico Giro Utrecht) lekker tuinieren en het gezellig maken!
  Groetjes aan jullie allebei.

  BeantwoordenVerwijderen