Totaal aantal pageviews

donderdag 12 februari 2015

Eindelijk.....

Eindelijk weer een blogje van mij.    Er heeft wel het een en ander plaats gevonden, we hebben onze vrijstaande woning met grote tuin  verkocht  en moeten er per 1  mei  uit.  We zijn nu op zoek naar een kleinere woning met minder tuin.  Dus er moet veel worden opgeruimd !!!

Tussen door wordt er ook wel gequilt:  ik heb de blokken  van de  sampler klaar ;

ook is de top klaar van dit bloemenquiltje, was erg leuk om te doen, nu nog dubbelen en quilten.

7 opmerkingen:

 1. O ik weet helemaal hoe je je voelt. Wij hebben 4 jaar geleden ons huis verkocht en zijn ook kleiner gaan wonen met een slaapkamer beneden en 2 kleine kamertjes boven en een kleine tuin want je wilt toch wel iets te knoeien hebben en met de handen in het zand kunnen wroeten.Wij zijn heel blij dat wij het gedaan hebben ook al hadden wij op het moment van de verkoop nog geen ander huis.
  Wij hebben tijdelijk ergens anders gewoond wel een heel gedoe maar hebben nooit spijt gehad.

  Ik wens jullie succes met het vinden van een ander huis en met het opruimen natuurlijk.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat zijn die blauwe kleuren prachtig!
  En je bloemen quilt is ook mooi geworden!
  Volgens mij was het al een lange wens van jullie om kleiner te kunnen gaan wonen. Ik wens jullie heel veel succes in het vinden van een mooi huis en het opruimen!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een drukke periode en een hele verandering. Fijn dat je tussendoor nog wat tijd vind voor het quilten. Succes met het opruimen. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oei, huis verkocht. Gefeliciteerd. Zal wel even wennen zijn in het volgende huis. Hopelijk vinden jullie iets leuks waar je je weer thuis voelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook wij waren al een hele lange tijd niet meer bij je langs geweest. Andersom jij ook niet bij ons. En nu lezen we dit. Super.

  FELICIDADES dat jullie je huis verkocht hebben. Nu in alle rust op zoek naar een kleinere woning, die misschien beter past bij jullie leeftijd, en dat zal in jouw buurt niet zo moeilijk zijn nemen wij aan. Dat er een tuin bij is, is voor jou met groene vingers ook wel belangrijk, of kijken jullie meer uit naar een appartement? Heel veel succes èn gezondheid toegewenst om je ideale woning te vinden en te realiseren.

  Een hartelijke groet van ons èn ....... succes met het opruimen, want je hebt toch een rotzooi als je zo lang daar gewoond hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat fijn voor jullie Diny...en nu op zoek naar iets anders....gaat vast wel lukken. ...Succes !!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sterkte met de verhuizing en ik hoop dat jullie gauw wat vinden , en waar je dan een nieuw en gezellig huisje ,boompje, beestje kan maken


  Wat een schitterend quilt word dit

  Fijn weekeinden vanuit Zweden

  BeantwoordenVerwijderen