Totaal aantal pageviews

donderdag 9 juli 2015

Quilt en bloemwerk.....

Gisteren met naald en draad bezig geweest en deze twee poezen gemaakt, erg leuk om te doen.
en verder nog een paar foto's van bloemen in potten die ik heb staan en hoop ze een mooi plaatsje te geven zodra de achtertuin klaar is.    jaaaa de terrastegels zijn vanmorgen al gebracht dus het begin is er. 


 ieder jaar koop ik ze weer, deze mooie zwarte viooltjes !!!


Ook deze Rhodochiton is werkelijk schitterend !

5 opmerkingen:

 1. Lees ik nu pas dat je bent verhuisd! Sorry maar door de operatie en de verbouwing ben ik helemaal achter geraakt met bloggen en dus heb ik nu eindelijk weer een keer bijgelezen en vooral gekeken! Wat een mooie blokken zag ik en wat een klus zullen jullie hebben aan de tuin, maar ook wat leuk om weer helemaal opnieuw een tuin te mogen inrichten en aanleggen, zowel DH als ik vinden dat geweldig, dus wij wensen jullie vooral daar veel plezier mee en sterkte met alle andere klussen om van dit nieuwe huis een gezellig thuis te maken! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een snoezepoezen heb je gemaakt, ook de donkere tinten van de Rhodochiton en viooltjes zijn genieten, maar wat me nog niet eerder was opgevallen is het schitterende papaverveld van je ´header´, beeldschoon.
  Groetjes, Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke poezen en prachtige foto's van de bloemen. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige viooltjes! En dan de Papavers! Fantastisch. Een heel bijzondere plant in ook alweer zo'n fantastische kleuren, die laatste, euh, Rodochiton, moest eens spieken, had er nog nooit van gehoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mijn hemeltje wat een prachtig planten en zulke mooie foto's Dien.
  Je hebt mij laten genieten.
  Fijne avond gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen