Totaal aantal pageviews

dinsdag 7 februari 2012

spanning in huis......

o,oooh,  even wat anders,  ik heb een man in huis die helemaal in de ban is v.d. Elfstedentocht!!!!  zit steeds achter de p.c. site's bekijken over "de  tocht " , er liggen  twee paar schaatsen  in de kamer,..... hij wil een overnachting-adres zoeken,........slijpt z'n schaatsen,......denkt aan verzorgingsposten...........belt z'n zoon die ook meegaat..... o,o, en ik?????? zoek stof voor de achterkant van m'n quilt,  begrijp je.... een wereld van verschil en toch.. dit jaar al 40 jaar bij elkaar,  ouderwets ?? nee hoor!     gewoon  begrip, respect en liefde voor elkaar.5 opmerkingen:

 1. Het zou toch geweldig zijn Diny als de tocht er eindelijk weer eens komt. Is al weer 15 jaar geleden dat die voor het laatst werd gereden.
  Nog even in spanning allemaal en wens voor Bas en zoonlief en vele duizenden anderen dat het echt gaat gebeuren.
  Groetjes aan jullie beiden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk. Je man en zoon in spanning of die er komt en jij nuchter bezig met de achterkant van je quilt. Het zit wel goed daar bij jullie!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig dat hij zo veel zin erin heeft en er zo mee bezig is, hoop dat hij wordt ingeloot als de tocht door gaat! Niks te ouderwets, gewoon zoals het eigenlijk zou moeten zijn bij iedereen! groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zal met je mee duimen, heb gehoord dat er slaapplaatsen zijn waar ze er €500 voor vragen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat jammer hè voor Bas dat het niet door gaat, maar het zat er eigenlijk een beetje in.
  De vorst hier was bijna meer dan in het noorden.
  Wens Bas maar sterkte!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen