Totaal aantal pageviews

vrijdag 17 februari 2012

zo mooi,....

deze  FUCHSIA :    Ik heb vanavond  mijn tuin-foto's van vorig jaar bekeken en dacht;    deze wil ook in 2012 weer als potplant:


deze prachtige  Fuchsia  "Maxima"

( ja,.... ik begin alweer een beetje aan mijn tuin te denken,  zaden van de tomaat   "moneymaker"  zijn gezaaid en staan boven op mijn werkkamertje!     en ga deze week ook zaden v.d. kropsla  zaaien in een kweekbak.)

8 opmerkingen:

 1. O wat mooi, een van onze lievelings planten.
  In Schotland hadden we 175 variaties, helaas hier in Zweden doen ze het niet zo best

  helaas kunnen wij pas in Juni aan onze tuin denken, maar we hebben onze tuin in huis, veel planten halen we binnen voor de winter, dus boven in ons huis is het echte genieten van al het groen

  fijn weekeinden groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtige fuchsia. Vooral op de eerste foto is goed te zien hoe mooi de bloem gevormd is. Wat zul je al weer verlangen naar de bloemenpracht in de tuin.
  Fijn weekend, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat mooi, heb ook jaren fuchsia's gehad,Marco onze zoon was er net zo wild op als ik. We hadden heel veel verschillende soorten maar toch ook veel last van witte vlieg. Misschien probeer ik het nog eens op mijn balkon!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is deze prachtig.Ik had er twee jaar geleden twee in die mooie roze paarse kleur [ben de naam]vergeten.Ik dacht dat ze dood waren en heb ze weg gedaan ,bij mijn dochter zag de plant er ook zo uit en is gewoon weer gaan groeien .Dat was balen voor mij Fijn weekend
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Onze buurman heeft ook ieder jaar een lading Fuchsia's en vertelde onlangs dat er waarschijnlijk een heel stel zijn doodgevroren, ondanks dat ze zoals ieder jaar in de schuur overwinterden!
  Maar zo een als deze is wel een heel bijzondere, wel ik hoop dat je er weer een kunt vinden voor de zomer! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig, ik ga de foto's aan m'n vader laten zien. Hij heeft jarenlang een kas in z'n tuin gehad, waar hij fuchsia's kweekte en wel meer dan 100 soorten had. Echt zijn hobby.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Probeer weer te reageren, want vanmorgen lukte het niet.
  Wat een prachtige fuchsia's zijn dit. Vooral de kleur.
  Had ze vroeger ook vaak in de tuin en hield ze wel eens over.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De mooiste Fuchsia's die ik ook gezien heb!!!!
  Groetjes Babette.

  BeantwoordenVerwijderen