Totaal aantal pageviews

woensdag 18 juli 2012

MOOIE TUIN IN PEIZE......

Vorig  jaar bezocht ik tijdens de  jaarlijkse Tuindag met onze tuinclub  "Bluebells"  diverse mooie tuinen!   Destijds  heb ik  hiervan een bericht geplaatst op mijn site  maar  de tuin  van  Cocky  Stottelaar  in Peize had ik nog niet laten zien en plaats alsnog hier de foto's  die ik daar gemaakt heb. Een hele grote tuin van ongeveer 6000 m2 ... en we hebben daar erg genoten!:

Daar met z'n allen nog koffie gedronken en  de uitgang opgezocht. We hadden weer veel informatie opgedaan!10 opmerkingen:

 1. Heerlijk he die tuinen bezoeken, ben ook lid van een tuinclub en maken veel gezellige uitjes met elkaar. Deze foto waren ook weer genieten...............gr.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helaas is er hier geen tuinclub. Eigenlijk wel heel jammer. Wat moet dat super zijn om zo'n grote tuin te hebben. Maar je moet wel haast een tuinman in dienst hebben om de tuin in zo'n prachtige conditie te kunnen houden. Prachtige opnames en ik heb de tuin opgeschreven, wellicht komt het eens ervan om deze mooie tuin te bezoeken.
  Alvast een heerlijk weekend toegewenst Diny.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi, thank you for sharing this tour to the Cocky Stottelaar park! I liked it, nice photos, the most is of the pond with lilies!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit jaar hebben we ook weer prachtige tuinen gezien Diny, heb nog even geen tijd om ze op de blog te zetten, maar je hebt echt wat gemist....!
  groetjes, Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie grote tuin ,en die buxus hagen zo mooi strak.Daar zit heel wat werk in .Het lijkt me zalig om zo'n grote tuin te hebben
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Schitterend wat een prachtige en heerlijk grote tuin! Maar ik ben blij dat ik de heggen niet hoef te knippen! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig! Dat lijkt mee een erg mooie tuin om te bezoeken. Ik ga het adres noteren. Dank je!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, er zijn tuinen en tuinen. Maar deze tuin is heel mooi. En wat staan al die heggetjes strak. Geweldig als je zo'n tuin hebt.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een schitterende grote tuin en je hebt er prachtige foto's van gemaakt. Zal het noteren zodat we met onze tuinclub daar ook eens heen kunnen gaan.
  Gr. Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Inderdaad een prachtige tuin die veel onderhoud vergt. Niets voor ons die veel in Spanje vertoeven.

  BeantwoordenVerwijderen