Totaal aantal pageviews

zondag 5 augustus 2012

kunst/handwerkmarkt in Uelsen

ieder jaar is er begin augustus een kunst / handwerkmarkt  in het centrum van  Uelsen.  Ik heb er wat rondgekeken en geef een impressie:


ZIET ER GOED UIT HÉ?


U ZIET  HET,   ALLEMAAL HANDWERK
MAAR DE MOOISTE SCHILDERIJEN WAREN TOCH WEL VAN SCHILDERES  JOKE VAN DER WAL UIT  WILSUM,  ZE SCHILDERT ELKE DAG EN DOET DAT  HEEL PROFESSIONEEL!!  OOK GEEFT ZE CURSUSSEN.... ZE IS EEN GOEDE BEKENDE VAN MIJ EN IK VOND HET LEUK HAAR WEER TE ZIEN....:ZE SCHILDERT BOERDERIJ-DIEREN OP HOUTEN PANELEN...

DEZE PAPAVER STOND BIJ HAAR IN DE TUIN..
-------------------------------------------------------
ZE HAD VEEL BELANGSTELLING  EN HEEFT OOK NOG LEUK VERKOCHT!
OMDAT DE OUDERS VAN ONZE SCHOONDOCHTER  IN UELSEN WONEN ZIJN WE DAAR OOK OP BEZOEK GEWEEST EN MAAKTE EEN PAAR KIEKIES VAN HUN  TUIN:ZE WAREN NET TERUG VAN HUN VAKANTIE EN KONDEN GEZELLIG BIJPRATEN...OOK ZOON EN SCHOONDOCHTER WAREN ER  EN WERD  BESLOTEN OM MET ZIJN ZESSEN TE GAAN ETEN BIJ  "PIER 99"  IN NORDHORN,  EEN RESTAURANT AAN HET WATER MET MOOI UITZICHT. HET WAS ER DRUK MAAR REUZE GEZELLIG EN DE KEUKEN WAS TOP!  --------------------------------------------------------------------------------------------------
9 opmerkingen:

 1. Diny, thank you for downloading the translator!! Now it's very easy to read!
  I love the picture of the tomatoes in a bowl and the stone furniture, Nice weekend you had!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt een heerlijke dag gehad zeg! Kunst, bloemen en lekker eten en dat met fijn gezelschap! Nu nagenieten, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was een leuk dag, mooi verslag.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke dag heb je gehad met van alles en nog wat.
  Fijne dag verder!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig....! Jammer dat we er niet waren.....Volgende keer beter !

  groetjes, Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een heel leuke markt. Is vaak zo gezellig en je ziet allerlei leuke en lekkere dingen.
  Joke van der Wal maakt mooie dingen. Wat een idee op die panelen. Lijken wel de bekende houten tuintegels. Ik val voor die houten uilen, die zien er zo vrolijk uit! En er alweer een leuke dag van gemaakt met zo te zien goed weer.
  Groetjes
  OT Ik ben niet naar Waalwijk geweest om de start van de Eneco Tour te bekijken, maar ze komen donderdag in de buurt van Chaam weer langs, dus wil dan gaan kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat was een leuke dag zeg.....Eerst de kunstmarkt met mooie schilderijen en hele leuke uilen, daarna de tuin van familie en toen nog uit eten aan het water. Dat moet wel genieten zijn geweest.
  Fijne week verder,
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dacht ik dat het in Drenthe ligt, maar Uelsen is een dorp in de Duitse deelstaat Nedersaksen. Dat beeld van die maaier vind ik wel erg mooi. Bij een bezoek had ik die ook vastgelegd. De rest van de foto's zijn leuke opnames. Je hebt in ieder geval genoten, ook nog met je familie.
  Saludos de Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ha Diny,wat leuk om mee tekijken op de kunst en handwerk markt en tezien wat maakt je kunst werken en ook je handwerken Prachtig....Ook bijzonder dat je Joke in het zonnetje zet.
  En terecht want ze maakt prachtige schilderwerken.Ik kom via Joke haar weblog bij jou terecht.De tuin kiekjes moge er ook zijn.
  Ik wens jou en Joke veel succes.
  Groetjes Christiene.

  BeantwoordenVerwijderen