Totaal aantal pageviews

zondag 12 augustus 2012

WEINIG VLINDERS !

Ook hier weinig vlinders in de tuin.... ik heb zes vlinderstruiken in de tuin en vanmiddag ging ik ze allemaal bij langs en?   3 koolwitjes,  1 citroenvlinder, 1 dagpauwoog en 1 atlanta........ dat ben ik niet gewend in juli/augustus, zoooo weinig!
Janny,  herken je ze ?

in juni weer eens  Monarda-planten gekocht en geplant.......... maar ook deze vertonen  meeldauw! en daar hou ik niet van....


neem dan deze!  een heel gemakkelijke vetplant!
9 opmerkingen:

 1. Natuurlijk herken ik de prachtige klaprozen....Mooi dat het wat is geworden.....Hier vliegen ook niet zoveel vlinders, maar mijn katten lusten er wel soep van....kan ook daar aan liggen dus....!
  groetjes, Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's weer ,vooral die Gele vlinderstruik is zo mooi!! Het viel ons ook op hoe weinig vlinders er zijn .De Rode Persicara vind ik zo mooi ,maar helaas hier niet te vinden.Ik heb de Monarda preventief behandeld en tot nu toe nog geen spoortje meeldauw
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love these white budleas, beautiful!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schöne Bilder zeigst du wieder. Deine gelbe Buddleia habe ich schon bewundert. Jetzt bin ich von deinem weißen Schmetterlingsstrauch restlos begeistert.
  Gruß Anette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De gele Buddleja is prachtig, heb ik ooit ook gehad maar was na 1 jaar weg. Wat betreft de vlinders, ik dacht 2 weken geleden ook nog dat er weinig vlinders waren maar nu fladderen er heel veel in de tuin, ik zal het een dezer weken wel laten zien. Dus wie weet, komen ze bij jullie ook wat later.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat er weinig vlinders zijn ligt niet aan je vlinderstruiken, Je hebt echt mooie!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ook bij ons in Spanje zie je dit jaar veel minder vlinders. Hier komt het waarschijnlijk door de lange droogte. En dat kan bij jullie niet de reden zijn.
  Groetjes uit Barbarroja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, iedereen klaagt over weinig vlinders. Zal wel net zo iets zijn als met de wespen, want die zijn er ook weinig volgens de deskundige van Weerkalender. Maar je hebt prachtige vlinderstruiken!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen