Totaal aantal pageviews

dinsdag 16 juli 2013

Ook leuk......

Ook leuk

Ik heb nog altijd een grote Agave in pot, al jaaaaaren! veel mensen vinden deze niet mooi meer. Ik verwonder mij altijd weer over het prachtige relièf op de grote bladeren....... Ook de combinatie van klimroos 'new down" met blauwe clematis verveeld mij nooit en staat hier ook al erg lang op dezelfde plaats. en dan de stokrozen Alcea, ook een blijvertje bij mij. Ach ja, en zo kan . ik wel doorgaan b.v. de Afrikaanse lelies!!! Agapanthus, zoooooo mooi! maar hierover volgende keer meer. Oh jaaaa, de vlinderstruiken, maar ze bloeien nog niet........

8 opmerkingen:

 1. Prachtig de combinatie van de blauwe clematis en de roze roos. Ook de agave is een beauty. Gaat die in de winter naar binnen Diny?
  Een heerlijke dag gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat is dit weer genieten!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die stond bij onze buurman vroeger ook in grote potten en ´s winters in koperen ketels in de huiskamer, wat vond ik ze mooi! Maar de rest van je bloemen zijn ook weer schitterend! Puur genieten, groetjes
  lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Je geniet nog van een heleboel bloei. De roos met clematis is een mooie combinatie.
  Bij mij is de bloei een beetje over, ik had ook niet zoveel bloeiers dit keer. Ik denk dat de roos nog een keer gaat bloeien.
  Heel veel plezier, Diny!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, zo gaat dat bij mij ook. Eens zijn het modeplanten geweest en dan zie je ze plotseling niet meer. Maar wel bij mij, want ik kan niets wegdoen of dood laten gaan, dus heb ik ook heel wat oudjes. Leuk toch!
  Groeten, Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. In meinem Garten stehen auch mehrere große Agaven. Ich mag sie sehr. Ich muss sie unbedingt mal fotografieren.
  Es blüht sehr schön in deinem Garten,besonders die gelbe Rose sieht super aus.
  Gruß, Anette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie serie Diny. In onze tuin zijn al ruim 10 grote agave´s gesneuveld. Een zwarte snuitkever legt eitjes, waaruit dikke vieze vette larven komen, die de wortels wegvreten. We hebben nu nog maar een stuk of 6 agave´s.

  BeantwoordenVerwijderen