Totaal aantal pageviews

dinsdag 23 juli 2013

tuin zuidkant.......


Wat ooit een prachtig stukkie tuinwerk van mij was, b.v. de hele buxushaag als kleine stekkies geplant, en de beplanting bestond geheel uit geel, wit, blauw en grijze bloemen,......... is allemaal weg, bewust hoor! het wordt me allemaal te veel en kan niet alles meer bijhouden. Mijn man heeft er nu aardappels, boontjes aardbeien en sla in staan en in het najaar wordt op het hele stuk gazon ingezaaid, ja je moet wat..... maar het is mijn idee en beter zo.. Na mijn beroerte in het begin van het jaar is mijn conditie nog lang niet weer op peil en maken we het ons gemakkelijker! Een foto van hoe het eerst was en de situatie nu: ( overigens had ik de buxushaag op marktplaats snel verkocht in maart)

13 opmerkingen:

 1. Hoi Diny,

  Dat van je beroerte wist ik niet, jeetje zeg dat is een hele klap. Gaat nu alles buiten je energie peil weer goed?? Jullie groente/fruit tuintje ziet er heerlijk smakelijk uit!!

  Lieve groet uit Monteleone d'Orvieto, Babette.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat naar voor je, hopelijk knap je nog verderop!
  Toch ziet het groentetuintje er ook verleidelijk uit!
  Groetjes Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Diny wat was het mooi! in jou tuin. Ik droom vaak van een veel grotere tuin maar vergeet daarbij wat een onderhoud het is. Al zal de beslissing om de tuin te veranderen moeilijk zijn geweest het is wel een verstandige beslissing. Maar een groentetuin lijkt mij ook onwijs leuk.
  Een heerlijke dag gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer Diny, want het stond zo mooi, maar begrijp het wel, ik weet wat het is als het lijf niet meer alles doet wat jij wilt en dan moet je het jezelf gewoon gemakkelijker maken! Hé daar zou ik nooit aan gedacht hebben om de heg te verkopen, goed idee!
  Fijne dag
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat erg, wist niet dat dit je overkomen was. Hopelijk functioneert alles weer goed behalve je conditie, heb van nabij meegemaakt wat dit voor een impact heeft. Veel sterkte en geniet van je tuin!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schitterend tuin heb je
  O sterkte, en beterschap, wat erg , dat dit je overkomen is
  Denk aan je liefs joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je een prachtig hart als header opgezet!
  En als het niet meer wil, heb je gelijk Diny, dat je de tuin kleiner maakt. Je hebt er veel onderhoud aan, en als het niet lukt, geeft het alleen maar verdriet.
  Ik denk dat als je straks weer "een nieuwe tuin" hebt gevormd, dat je daar ook weer plezier van hebt.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt volkomen gelijk Diny, op een gegeven moment wordt het gewoon te veel, zeker als je gezondheid het even af laat weten. Groentetuin is ook gezellig en lekker maar ook veel werk, dan maar gras wat geeft het. Als ik het niet meer bij kan houden ga ik ook gewoon minderen en laat ik er kippen in lopen, haha.
  Lieve groet, Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Na vandaag een groot deel van de dag in de tuin gespendeerd te hebben(en niet in een luie zetel!) begrijp ik je meteen. Er komt heel wat werk kijken bij een tuin. Jullie kunnen nu heerlijk van eigen kweek smullen en daarna genieten en dat is goed zo.
  Lieve groet,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wil Bas daar niet mee verder gaan....het is toch zo lekker om de groente uit je eigen tuin te kunnen eten.....! Het staat er overigens heel mooi bij hoor !
  groetjes, Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zo´n moestuin heeft ook wel wat hoor Diny. Ht staat er allemaal lekker fris bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je gezondheid gaat voor. Gelukkig staat het stukje er nu toch mooi groen bij, zal ook heerlijk smaken uit eigen tuin.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. O, dit is wel heel erg jammer, maar gezondheid en prettig kunnen leven is ook heel belangrijk. Ik hoop dat je goed opknapt. Sterkte en groetjes van Wilma

  BeantwoordenVerwijderen