Totaal aantal pageviews

dinsdag 13 september 2011

vakantie in Zuid-Belgie

In augustus zijn we samen met vrienden voor een week vakantie richting Virton reden,  een plaatsje vlak aan de  Franse grens en Luxemburg. We hadden daar twee - 6-pers. huisjes gehuurd in het heuvelachtige gebied met een prachtig uitzicht. Na aankomst eerst maar de omgeving bekennen en...... opzoek naar een supermarkt!   Ik voelde de volgende dag mijn kuitspieren.......Ik plaats  een paar kiekies,  later nog meer:
op de bovenste foto onze twee  huisjes

                                                         Vanuit de auto maakt ik onderweg deze rare wolken-foto

manlief zit wekelijks op zijn racefiets dus had hij die natuurlijk meegnomen op vakantie om daar ook  een paar tochtjes te maken.......... alleen waren de wegen niet zo vlak als in  Drenthe!
en overal de huizen zo dicht aan de straat gebouwd...
in het stadje hingen overal bloemen aan de straatverlichting en dat geeft een heel fleurig beeld...  en  natuurlijk gezellige terrasjes...

En hier kan ik ook zomaar niet aan voorbij lopen!!

Volgende keer meer.........

3 opmerkingen:

 1. Ja het is daar prachtig, maar inderdaad alles loopt daar op of neer! Maar het is er wel erg mooi met prachtige vergezichten, dus je hebt vast genoten! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jullie hadden een fantastisch plekkie daar...en die laatste foto....: waauuww !
  groetjes, Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooi plekje Diny en denk dat jullie het daar goed naar de zin hebben gehad. In Zuid-Limburg heb ik 16 jaar in de zomer getraind en tochten gereden en dan was ik ooit wel eens blij in het ook zo vlakke Brabantse land te fietsen!!
  Mooi en vrolijk die laatste foto van de bloemen.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen