Totaal aantal pageviews

zaterdag 24 september 2011

warm weekend!

Het is nu heerlijk buiten en morgen nog warmer,  hou ik van, kan me niet lang genoeg duren.....
Daarom ook nog even wat plaatjes geschoten van bloeiend spul in potten en bakken, ze fleuren weer helemaal op!, meest macro-kiekjes,  maar ook nog een paar bloemen uit de border;
Deze bloemen zijn van vaste planten, meestal het -laatste- bloempje wat nog bloeit.......

Als laatste een foto van deze prachtig struikroos....
FIJN  WEEKEND!  groetjes  Diny

8 opmerkingen:

 1. Wat een weertje he .Je foto's zijn heel mooi ,nog zoveel kleur en er is nog zoveel moois in de tuin .Ook hier nog best veel bloemen.Een heel mooie roos ook.
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's Diny. Wat bloeit er nog veel bij jullie zeg! Bij ons is het nu niet veel. Maar richting winter gaat hier weer een heleboel bloeien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat bij ons de rozen de laatste bloeiers zijn, tot er een stevige nachtvorst komt bloeien ze door en nu de monnikskap bloeit en ook die blauwe struik voor de tweede keer zijn bloemetjes strooit zit er toch nog aardig wat bloeiends in de tuin om van te genieten met dit prachtige weer! Genieten, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je zou haast denken dat het zomer is...!
  groetjes, Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige foto's heb je op je blog staan!
  Groeten uit Staphorst.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja heerlijk dat zonnetje ! ! !
  Prachtige foto's heb je gemaakt van je bloementuin ! ! !
  Groetjes Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er bij jou fleurig uit, maar ik denk dat jij een zonnige tuin hebt. In mijn achtertuin is de zon pas later in de middag deels te zien en half november al helemaal weg. Dus daar lijden de bloemen onder. Geniet nog maar lekker van je kleurige en fleurige bloemen, zeker met dit mooie weer. Ik probeer er ook van te genieten, dus lekker fietsen en fotograferen.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig al die foto's van jouw tuin. Ik zie wel dat dit jouw hobby is. Qua weer zit je goed, want ik las vanmorgen op internet de volgende weersverwachting voor Nederland.
  Grtz
  Mara

  O.T. Tja Harry Muskee zo jong overlijden aan die rot ziekte kanker. Je leest het de laatste jaren zoveel.

  Zomerweer houdt aan

  SOEST - Op de valreep lijkt september meerdere zomerse dagen te gaan scoren. Morgen tot en met zondag zijn maxima van 25 graden in het binnenland haalbaar.

  Ook schijnt de komende dagen de zon uitbundig onder een hogedrukgebied waarvan de invloed vandaag al merkbaar wordt. Na het wegtrekken van een front met wat lichte regen en mist in de ochtenduren breekt vanuit het westen op steeds meer plaatsen de zon door.

  De temperaturen lopen snel op naar waarden van 18 tot 23 graden.
  Morgen worden in het zuidoosten maxima van 25 graden verwacht. Ook aan zee is het prima uit te houden. Bij weinig wind wordt het daar in de zon een graad of 21. De oostenwind voert tot en met zondag droge lucht aan. Ook met de mistkansen valt het daardoor mee.

  In de tweede helft van de week zou het kwik lokaal zelfs tot boven de 25 graden kunnen stijgen. Volgende week zijn de vooruitzichten nog onzeker. De termijnverwachtingen houden het midden tussen een aanhouden van het ongekend mooie nazomerweer tot een wat wisselvalliger weerbeeld. De temperaturen gaan volgende week langzaam maar zeker wat omlaag.

  WAT WIL JIJ NOG MEER?

  BeantwoordenVerwijderen