Totaal aantal pageviews

maandag 14 november 2011

grijs - somber .......

het is al een tijdje grijs,  somber, mistig weer........en dat vind ik niet fijn....... dus heb ik om mij op te vrolijken,  de p.c. aangezet en eens weer van die prachtige tuinen en tuinfoto's  bekeken die ik afgelopen jaar heb bezocht en gefotografeerd.      en eh.......  ja, ik zie weer prachtige creaties voorbij komen,  dus nog even de winter over,   (ga in  jan. wel lekker naar de zon vliegen)    en  dan kan ik er weer tegen aan!     En doe eens gek.........   even een paar  heerlijke zomertuin-foto's!

Ja sorry  voor dit onderwerp in november.......

6 opmerkingen:

 1. Hé zo maak je een mens weer blij, als ik nu naar buiten kijk is alles wit bevroren en ben ik bang dat de zak met cyclaampjes een kort leven beschoren was, straks even checken! Maar bij jou blijft het op deze manier lekker nagenieten! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie tuinen, ik kijk er weer naar uit, dat onze tuin er weer zo uit ziet, maar dat zal nog wel even duren
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En met een zonvakantie in het vooruitzicht ben je een bevoorrecht mens.....! Het is nog niet zover, maar je kunt je er wel al op verheugen....!
  Niks meer van Sam gehoord of gezien ?
  groetjes, Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niks sorry, dit is heerlijk genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal niet erg. Van deze plaatjes worden we vrolijk. Wat een smakelijke peren zie ik op een van de foto's: je zou er zo in willen happen! Gelukkig zaten wij in het zuiden geregeld aan de goede kant van het weer. Vandaag is het ook al zo mooi helder en kwam tijdens mijn fotorondje vanmorgen al een groep fietsers tegen. Alleen is het dan uitkijken voor plaatselijk gladde plekken op de weg. Bas was zeker lekker ingepakt. Is het nadeel van nu fietsen dat je zoveel kleren aan moet trekken!!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen