Totaal aantal pageviews

maandag 28 november 2011

Hobbybeurs goed bezocht!

Het afgelopen weekend heb ik 2 middagen op een hobbybeurs gestaan met mijn schilderijen en zelfs  nog wat verkocht.  Er was doorlopend bezoek en het was erg gezellig en er kwamen ook voor mij veel bekende gezichten langs.  een ieder van ons heeft wel iets verkocht. De  bloemstukjes waren het eerst uitverkocht en ook voor de prachtige zelfgemaakte hoedjes was veel belangstelling. een impressie.....


sierraden,  ook gemaakt van wol  en stof....
Deze prachtige vilten tasjes zijn helemaal handgemaakt door Els.        Ook maakt ze byzonder quiltwerk en leuke sjaals gemaakt van zijde en wol/vilt..
V00r een zacht prijsje waren deze bloemstukjes te koop;


Deze vogels zij gemaakt van  Papier-marchee en werden gemaakt onder leiding van Wil.

Ook was er een demonstratie porcelein-schilderen door Alwien.   Haar zus  Iris maakt met hele kleine kraaltjes prachtige patronen op t-Shirts! 
Het pottenbakkerswerk van Wil.   Zij was ook de organisator van dit hobbygebeuren en vond daarom ook plaats in haar eigen atelier.

Deze heerlijke! likeuren worden gemaakt door  Diny en haar man en zijn gemaakt  van  fruit uit eigen tuin...... er werd dankbaar gebruik gemaakt van de proeverij!!   en ik........? had toevallig een plaatsje naast de proeverij, dus  eh..... (de zwarte-bessenlikeur is zaaaaalig.)

Deze schitterende hoedjes!  allemaal gemaakt door  Sjoukje.
Het was een leuk weekend!

3 opmerkingen:

 1. Volgens mij herkende ik die mevrouw met die blauwe hoed? Wat een enige dingen waren er te koop! Had daar best graag willen neuzen! Fijne dag
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is iedere keer een feestje om op je creatieve blog rond te neuzen. Hartstikke leuk Diny.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende dingen zie ik langs komen, nu kan me voorstellen dat je hebt genoten
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen